Mi köze az időnek a virtuális asszisztenshez?

Mi köze az időnek a virtuális asszisztenshez?

Bízd ránk a feladatokat – Vantime  virtuális asszisztencia

Alkalmazottként dolgozni egy jól behatárolt dolog. Az ember reggel felkel, elkészül, bemegy a munkahelyére, felveszi a munkát. A napi 8 óra munka végével kiesik a kezéből a toll vagy a használt eszköz, kilép a kapun és éli saját életét.
A következő nap hasonlóan történik.

Ezzel szemben egy vállalkozó, egy cégvezető napja nem akkor kezdődik amikor felveszi a munkát és nem akkor végződik amikor lejár a 8 órás munkarend. Egy vállalkozást vezető gondolatai folyton a fejlesztésen, a megoldáson, a napi operatív feladatok ellátásán zakatol. Igen, ha sok a feladat, zakatol. Persze minél több a feladat, annál jobb, hisz ez a keser – édes állapot azt jelenti, hogy jól megy a szekér, van teljesítmény.

Eljön egy pont, ahol a vezető -és több is van ilyen egy cég életében-, elgondolkodik, hogy  bírom -e egyedül. Ez már sok álmatlan éjszaka után felvetődő kérdés és ekkor még sok álmatlan éjszak és átrohant nap következik.

Lassan minden más tevékenység rovására is mehet, ha a vezető nem jut döntésre. Szükség van segítségre.

Itt jön egy markáns kérdés és sok számítás.

Belefér -e egy alkalmazott? Hány órában? Mennyiért? Mindíg tudok elég munkát adni? Ki fogom tudni fizetni?

Nos a válasz a számítások után eldönthető, de itt már nem csak a magunk életéről van szó, hanem egy valaki máséról is. Nagy a felelőség. Nagy a dilemma.

Ha a fenti gondolatok egyer gyakrabban jönnek, akkor tényleg döntére kell jutni.

Segítek! Van egy átmeneti megoldás is, a Virtuális asszisztencia. A Vantime éppen azt tűzte ki célul, hogy segítsen azokon a vállalkozásokon, akik átmeneti állapotban vannak a szükséges -e alkalmazott dilemmáben.

Szerződéses partnerként olyan feladatokat látunk el, amit egy alkalmazottra is rábíznál. Azonban, a Vantime számlát ad a szolgáltatásról, elvégzett munkáról, így nincs alkalmazotti munkáltatói teher.

Szerződés keretében azt és annyi munkát végzünk el, amennyit átadsz. Ha végre nyáron elmennél nyaralni, mi tudunk helyettesíteni, kapcsolatban maradni a partnereiddel. A felszabaduló plusz időt az üzletfejlesztésre fordíthatod vagy bármi tevékenységre.

Mi átvállalunk munkát Tőled, azt amit átadsz, így az erre fordítandó idődet másra tudod felhasználni.

Jól hangzi? Nézd meg a lehetőségeket:

Próbaidős csomag 5 óra havonta

Időről időre csomag  20 óra havonta

 

Fordítsd az idődet arra amire szeretnéd, a feladatokat bízd ránk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük