Vantime – Ki ez?

Köszöntelek a Vantime-nál!

 

Fekete Beatrix vagyok a Vantime megálmodója.

A mai felgyorsult világban, nehéz megteremteni minden munkára, feladatra, családra a megfelelő időt.

Ezt felismerve, úgy gondoltam,  tudok Neked teremteni plusz időt, hogy jobban tudj a a saját vállalkozásodban, cégedben dolgozni vagy épp családoddal időt tölteni. Minőségi időt tudj fordítani olyan feladatokra, fejlesztésekre, amik Nélküled nem működnek.

Sokéves értékesítési, marketing és adminisztratív tapasztalatom hasznos lehet számodra is.

Csomagolástechnológus mérnök és marketing managerként olyan kérdésekben és témában is együtt tudunk működni, ami nem csak tisztán az adminisztráció, hanem egy termék csomagolása, tervezése, marketing és értékesítés vagy biztonság szempontjából.

Online marketing területén is fordulhatsz hozzám bizalommal, mert ez ma egy kihagyhatatlan terület az üzleti életben és a dinamikus fejlődésben.

Ezen kívül olyan klasszikus adminisztrációs feladatok át tudok vállalni, amik sok időt és energiát igényelnek, de a vállalkozás működéséhez elengedhetetlenek. Ezekről bővebben itt olvashatsz.

Szívügyem, hogy a rám bízott feladatokat megadott időre, pontosan elvégezzem el, ezzel építem a Te vállalkozásod és így épül az enyém is.

Miért jó velem dolgozni?

Gyorsan, pontosan dolgozom. Azt a munkát végezem el amit rám bízol. A én időm fontos számomra, ezért az általad kiadott feladatokra a szükséges legkevesebb időt fordítom teljes feladat elvégzése mellett. Nem tologatom a feladatot, elvállaltam, megoldom.

Bízom benne, hogy a fentiek meggyőztek és lesz alkalmunk együtt dolgozni.

Vantime, van időnk a feladatra!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük